Wijnproeverij

Wil je (weer) meedoen met onze proeverij op zaterdag 10 oktober in het prachtige strandpaviljoen “Het Strandhuis”? Meld je dan onmiddellijk aan. We beginnen om precies 14:00 uur met de eerste van tenminste 15 wijnen, waarna het Bourgondische feest zeker tot 17:00 uur zal doorgaan. De wijn zal opnieuw worden begeleid door de overheerlijke culinaire verwennerijen van chef Neno.

Voor velen wordt het een weerzien van oude bekenden, maar ook de nieuwkomers voelen zich bij ons direct thuis. Als entree wordt € 20,00 per persoon gevraagd (contant te voldoen bij binnenkomst) en dit zal bij een eventuele bestelling gecompenseerd worden in de vorm van een extra fles wijn.

Aanmelden voorjaarsproeverij 10 oktober 2020
    Proeverijen op locatie

    We willen de aandacht vestigen op het feit, dat wij ook wijnproeverijen organiseren. Zin in een wijnproeverij met vrienden, familie of collega’s? Neem dan contact op met ons en informeer naar de verschillende mogelijkheden. Wij kunnen alles regelen: natuurlijk de wijnen, maar ook de locatie, de glazen en proefnotitiebladen tot en met de bijpassende hapjes. Wij geven naast achtergrond informatie een toelichting bij elke wijn. Naast een bovenal gezellige wordt het zo ook een leerzame bijeenkomst.

    Workshops en Wijnproefcursus

    Regelmatig verzorgen wij in samenwerking met buurtcentra in de regio een volledig verzorgde Wijnproefcursus. In negen avonden worden eenmaal per maand de belangrijkste wijngebieden van de wereld behandeld, de wijnen ervan geproefd en achtergrondinformatie gegeven over alles wat met wijn te maken heeft. De cursist ontdekt naar welke wijn zijn of haar voorkeur uitgaat en (nog belangrijker) leert begrijpen waarom! Houdt de website in de gaten voor toekomstige evenementen!